Data provided by Scoreaxis

Bundesliiga sarjataulukko tarjoaa ajantasaiset tiedot saksalaisen jalkapallon Bundesliigan sarjataulukosta. Seuraa kärkijoukkueiden sijoituksia ja pistemääriä reaaliajassa. Taulukosta näet myös joukkueiden voittojen, tasapelien, ja tappioiden lukumäärät, sekä tehdyt ja päästetyt maalit.

Otetta sarjataulukosta:

  • Joukkueiden sijoitukset ja pistetilanteet
  • Maalimäärät ja maalintekijät
  • Joukkueiden voitto- ja häviösarjat

Joukkueiden sijoitukset ja pistetilanteet

Bundesliigan sarjataulukko tarjoaa tarkat tiedot joukkueiden sijoituksista ja pistemääristä. Tällä hetkellä kärjessä on Bayer Leverkusen, joka on voittanut 14 ottelua ja kerännyt yhteensä 45 pistettä. Toisena sijaitsee Bayern Munich 41 pisteellä, ja kolmantena Stuttgart 34 pisteellä. Sarjataulukosta näet myös joukkueiden viimeisimpien viiden ottelun tulokset ja voittojen, tasapelien, ja tappioiden lukumäärät.

Ole ensimmäisten joukossa seuraamassa joukkueiden pistetilanteita ja näe, kuinka joukkueet sijoittuvat sarjataulukossa. Tulevat ottelut ja tulokset vaikuttavat suoraan joukkueiden sijoituksiin ja pistemääriin, joten pysy ajan tasalla Bundesliigan jännittävästä kilpailutilanteesta.

Maalimäärät ja maalintekijät

Bundesliigassa on tällä kaudella nähty merkittävästi maaleja. Joukkueiden kokonaismaalimäärät vaihtelevat, mutta esimerkiksi Bayern Munichilla on häikäisevä maalikeskiarvo 3,25. Tähtihyökkääjä H. Kane on ollut erityisen tehokas Bayern Munichissa, kun taas S. Guirassy loistaa maalinteossa Stuttgartissa ja L. Openda on kerännyt mainetta RB Leipzigissä.

Joukkueiden voitto- ja häviösarjat

Voitto- ja häviösarjat ovat myös tärkeitä tietoja Bundesliigan sarjataulukossa. Esimerkiksi Werder Bremenilla on tällä hetkellä kolme peräkkäistä tappiota, kun taas Bayern Munichilla on kuusi peräkkäistä voittoa. Voit seurata joukkueiden voitto- ja häviösarjoja ja nähdä, kuinka monta ottelua he ovat pelanneet ilman voittoa tai tappiota.