Data provided by Scoreaxis

Veikkausliigan sarjataulukko kertoo joukkueiden sijoitukset ja pisteet kauden aikana. Sarjataulukko päivitetään jatkuvasti ja siitä voi seurata, miten joukkueet menestyvät. Lisäksi sarjataulukosta näkee joukkueiden tulokset ja ottelumäärät. Veikkausliigan kaudella 2024 on mukana 12 joukkuetta, mukaan lukien hallitseva mestari HJK. FC Honka ei hakenut lisenssiä talousvaikeuksien vuoksi, joten heidän tilalleen nousee Gnistan. Sarjan kausi alkaa keväällä, ja jokainen joukkue pelaa yhteensä 27 ottelua.

Keskeiset tiedot

  • Veikkausliigan sarjataulukko päivitetään jatkuvasti
  • Sarjataulukosta näkee joukkueiden sijoitukset, pisteet ja ottelumäärät
  • Vuoden 2024 kaudella mukana 12 joukkuetta, mukaan lukien HJK ja Gnistan
  • Jokainen joukkue pelaa kauden aikana yhteensä 27 ottelua

Veikkausliigan joukkueet kaudella 2024 – Tulevat ottelut ja viimeisimmät tulokset

Veikkausliigan kaudella 2024 osallistuu 12 joukkuetta: HJK, KuPS, VPS, SJK, Honka, Inter, AC Oulu, Ilves, Haka, Lahti, IFK Mariehamn ja Gnistan. Joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti runkosarjassa ennen kuin ne jaetaan mestaruus- ja haastajasarjoihin. Mestaruussarjassa jatkavat sijoille 1-6 sijoittuneet joukkueet, kun taas haastajasarjaan pääsevät sijoille 7-12 sijoittuneet joukkueet.

Otteluohjelmassa ei tällä hetkellä ole saatavilla tietoa tulevista otteluista tai viimeisimmistä tuloksista.

Veikkausliigan televisiointi ja sarjajärjestelmä kaudella 2024

Veikkausliigan ottelut näytetään pääosin Ruutu+ -palvelussa, joka tarjoaa suorat lähetykset kaikista otteluista. Lisäksi Yle näyttää kauden aikana 6-7 ottelua. Ruutu+ palvelu tarjoaa myös jälkilähetykset ja lisämateriaalin Veikkausliigaan liittyen. Näin voit pysyä ajan tasalla kaikista tapahtumista sarjassa.

Sarjajärjestelmä kaudella 2024 koostuu runkosarjasta, jossa jokainen joukkue kohtaa toisensa kahdesti, sekä mestaruus- ja haastajasarjasta. Runkosarjan jälkeen joukkueet jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan, ja loppusarjoissa joukkueet kohtaavat toisensa vielä kerran. Mestaruussarjassa ratkaistaan mestari ja mitalisijat, kun taas haastajasarjassa käydään taistelu suorasta putoamisesta ja karsijapaikasta. Eurolopputurnauksessa puolestaan käydään kamppailu viimeisestä europelipaikasta.

Jännitä siis mukana ja nauti Veikkausliigan otteluista suorina lähetyksinä Ruutu+ -palvelussa sekä Ylen tarjoamissa otteluissa. Lisäksi seuraa sarjan eri vaiheita ja joukkueiden menestystä Veikkausliigan sarjajärjestelmän avulla!